Tarinamme


 
Olin ollut taloushallinnon alalla toistakymmentä vuotta, kunnes päätin perustaa oman tilitoimiston. Moni ei sitä tiedäkään, että Deebetin alkutaipale alkoi alun perin kiinalaisen lääketieteen toimialalla. Vuonna 2002 toiminta laajeni myös tilitoimistopuolelle, kunnes Deebetti aloitti toimintansa erillisenä, omana tilitoimistona kahden henkilön voimin vuonna 2004.

Olemme pikkuhiljaa kasvaneet mm. yritysostoilla. Visiomme on ammattilaiselta ammattilaiselle, ja tämä näkyy jatkuvana henkilökuntamme koulutuksena. Haluamme tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista, asiantuntevaa palvelua. Laajan asiakaskuntamme myötä meillä on osaamista eri kokoisista yrityksistä sekä monista yhtiömuodoista.

Visiomme on ammattilaiselta ammattilaiselle.

Nykyään meillä työskentelee seitsemän ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää. KLT-tutkinto on keskuudessamme arvostettu ja tavoiteltu tutkinto: työntekijöistämme kolme on kyseisen tutkinnon suorittaneita. Kirjanpitäjien joukosta löytyy myös yksi palkanlaskija, joka vastaa asiakkaiden palkkahallinnosta kokonaisvaltaisesti aina viranomaisilmoituksiin asti. Meillä vallitsee loistava ilmapiiri ja tekemisen meininki, sillä teemme paljon yhdessä.

Asiakastyytyväisyys on meille hyvin tärkeää ja siksi kehitämme sitä jatkuvasti. Olemme asiakkaidemme käytettävissä kaikissa heidän yritystoimintaansa liittyvissä kysymyksissä. Kaikki ovat meille tervetulleita, joten tule sellaisena kuin olet. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja meillä todella tunnetaan asiakkaamme. Moni onkin viihtynyt meillä pitkään, aivan alkuajoista lähtien.

Tule sellaisena kuin olet.

Vuosien vieriessä mielenkiintoni alaa ja sen kehitystä kohtaan on vain kasvanut. Taloushallinnon ala on mielenkiintoinen, varsinkin kun siihen syventyy. Oppiminen ei tule koskaan loppumaan. Ajan hermoilla pysyminen vaatii jatkuvaa alan kehityksen seurantaa ja kouluttautumista. Tarkoituksenahan on, että yrittäjä voi keskittyä oman yrityksensä pyörittämiseen ja me hoidamme taloushallinnon.

Tuula Valtonen, toimitusjohtaja

Logon tarina

Logolla on merkitystä – meillä se on ajateltu täysin alusta loppuun. Logoa suunnitellessa haluttiin hyödyntää symboloivia värejä, joista vihreä edustaa kasvua ja oranssi energiaa. Kasvu on meille tärkeä asia ja tästä syystä sloganimmekin Apunasi menestyksen tiellä on sen mukainen. Energian valitsimme kasvun tueksi kantavaksi voimaksi sekä positiiviseksi virtaukseksi toiminnallemme.

Halusimme tuoda alaamme esille jollain tavalla myös logossamme. Vanhan kunnon tiliristikon kautta päädyimme erääseen tunnettuun hyönteiseen. Logossamme nimittäin komeilee leppäkertun siluetti, joka on ajateltu tuottavan onnea. Siinäpä vasta hyvän liiketoiminnan ainekset!